Pályázati lehetőségek2020-05-13T13:05:16+00:00

 

Vállalatirányítási rendszer bevezetését támogató aktuális pályázati lehetőség a GINOP-3.2.2-8.2.4-16 Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása című pályázat. A támogatási kérelmeket 2020. január 15-ig lehet benyújtani. A kombinált finanszírozás 40%-os vissza nem térítendő támogatási részének feltétele a Modern Vállalkozások Programja, GINOP – 3.2.1. programban való részvétel.

A “Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan!” (GINOP-3.2.1) a hazai vidéki mikro-, kis- és középvállalkozások számára biztosít korszerű informatikai megoldásokat, modern eszközök megismerését, azok bevezetését, kiválasztását.

Ismerje meg és regisztráljon a programba, hogy kihasználhassa a GINOP-3.2.2-8.2.4-16  pályázat kínálta lehetőségeket. A Modern Vállalkozások Programja keretében igényelhető voucher rendszerben egyedi kedvezménnyel juthat hozzá a AI ERP vagy Nagy Machinátor Integrált Ügyviteli rendszerekhez.

Az AI Software Zrt. a Modern Vállalkozások Programja minősített szállítója. Az oldalon elérhető kedvezményes termékek csak a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált ügyfelek részére érhetők el.

Regisztrálok a kedvezményért!

Bővebb információkért kérjen segítséget munkatársunktól Farkas Lászlótól az info@aisoftware.hu e-mail címen.